Mission og vision for Låsby skole

Gennem det sidste skoleår har skolebestyrelsen arbejdet på en mission og vision for Låsby skole. I løbet af dette skoleår skal vi arbejde med at gøre visionen til virkelighed i samarbejde med skolens samlede personalegruppe.

Mission:

Vi udvikler hele mennesker - med vilje.

Vision:

"Låsby skole er byens skole, hvor alle elever lærer at lære i et inspirerende læringsmiljø samt trygt og forpligtigende fællesskab".

Låsby skole er blandt de bedste i Danmark

I en netop offentliggjort undersøgelse fra den danske tænketank Cepos, hvor man har målt undervisningseffekten, ligger Låsby skole som nr. 280 af 1375 danske skoler.

Det betyder, at Låsby skole er blandt de 25% bedste skoler i Danmark til fagligt at flytte eleverne.

I samme måling er undervisningseffekten for Låsby Skole på 0,3, hvilket er højere end gennemsnittet for Skanderborg Kommune, der ligger på 0,2. Generelt ligger skolerne i Skanderborg kommune dog godt. Kommunen indtager en 6. plads blandt de danske kommuner i undersøgelsen.

I kan se nærmere på undersøgelsen på Cepos hjemmeside:

Låsby Skoles ledelse

Skolestart

Kære alle

Velkommen tilbage i skole. Vi har glædet os til at tage imod jer og over de mange glæde ansigter i dag.

Vi ser frem til et godt og spændende nyt skoleår. Jeres lærere har brugt megen tid på at planlægge mange spændende forløb og sætte sig ind i nye lærermidler, portaler og redskaber.

Vi håber, I får gavn og glæde af dem alle, og ser frem til at se resultaterne af skolens nye satsning på IT i undervisningen.

Ledelsen

1. skoledag for 0. klasse