Mission og vision for Låsby skole

Gennem det sidste skoleår har skolebestyrelsen arbejdet på en mission og vision for Låsby skole. I løbet af dette skoleår skal vi arbejde med at gøre visionen til virkelighed i samarbejde med skolens samlede personalegruppe.

Mission:

Vi udvikler hele mennesker - med vilje.

Vision:

"Låsby skole er byens skole, hvor alle elever lærer at lære i et inspirerende læringsmiljø samt trygt og forpligtigende fællesskab".

Afgangsprøver 2017

Et sikkert tegn på at foråret er kommet, er afgangsprøver for vores afgangsklasser. I år har Låsby Skole 3 afgangsklasser, der alle skal op til prøver i maj og juni måned.

Elever og lærere har forberedt sig længe på prøverne og glæder sig nu med megen spænding og lidt ængstelse til at prøverne går igang. Det sker tirsdag den 2. maj, hvor de skriftlige prøver sættes igang.

Sidste skoledag for 9. og 10. klasserne er i år onsdag den 24. maj.

De mundtlige prøver slutter den 20. juni. Og helt slut er det for 9. og 10. klasse den 22. juni, hvor der afholdes translokaltion på Låsby Skole.

Vi ønsker alle gode prøver - og et dejligt forår.

Åben dans

Nyhed billede
Afdeling A havde besøg af dansegruppen "Åben dans", der viste forestilling "Arme, ben og det midtimellem" om ekspressiv dans. Efter forestillingen blev børnene ledt gennem forskellige øvelser med masser af bevægelse og afslutningsvis var der en mundtlig evaluering af de forløbet. Afdelingen var delt i to, så mens en halvdel var sammen med "Åben dans", lavde den anden halvdel Justdance og massage.

Find skolen