Sommerferie

Kære forældre og elever på Låsby skole

I ønskes en rigtig dejlig sommer med tid til familieliv, isspisning og gode ferieminder.

Skolens kontor er lukket i perioden 1. juli til 1. august, men vi glæder os allerede til at se alle elever til første skoledag d. 9. august kl. 8.15.

Der vil være forældrekaffe til de forældre, der har mulighed for det fra kl. 9.00 i skolens klub.

Med ønsket om en dejlig sommer

Louise Timm

Ironman 2016

Torsdag den 23. juni

Torsdag d. 23. juni gennemførte eleverne i afd. D og E en Ironman. En Ironman er et event hvor deltagerne svømmer, cykler og løber på tid. Eleverne kunne vælge mellem forskellige distancer, så der blev svømmet mellem 50-360m, cyklet mellem 5-20km og løbet mellem 1-4km.
Da alle elever var kommet i mål var der medaljeoverrækkelse og inden eleverne gik hjem, fik de et diplom hvor man kunne se hvor lange distancer de havde gennemført i hver enkelt disciplin samt hvilken tid de havde fået.
Eleverne var virkelig seje og de ydede alle deres bedste for at få en god personlig tid, - nogle ægte Ironmen :-)

Afgangsprøver 2016

Efter påske nærmer tiden sig for afgangsprøver for 9. klasse sig med hastige skridt. Elever og lærere er igang med at forberede sig til prøverne, der finder sted i løbet af maj og juni måned.

Vi kan hermed offentliggøre datoerne for de skriftlige prøver i begyndelsen af maj måned. De fleste af disse er obligatoriske prøver, som alle skal igennem.

Hvilke fag, 9. klasseseleverne på Låsby Skole har fået udtrukket, offentliggøres først den 25. april.

I kan finde flere oplysniinger i folderen Folkeskolens afgangsprøve 2016

Efter 9. klasse...

Nedenfor kan I finde en informationspjece fra Undervisningsministeriet om valg af ungdomsuddannelse efter 9. klasse.

Mini-vejledning om valg af ungdomsuddannelse

I kan finde mere information om valg af ungdomsuddannelse på Skanderborg Odder Ungdommens Uddannelsesvejlednings hjemmeside: www.uu-os.dk

I kan desuden finde information om uddannelser på Uddannelsesguiden www.ug.dk. Her kan I bl.a. finde inspiration til uddannelsesvalg.

Find skolen