Mission og vision for Låsby skole

Gennem det sidste skoleår har skolebestyrelsen arbejdet på en mission og vision for Låsby skole. I løbet af dette skoleår skal vi arbejde med at gøre visionen til virkelighed i samarbejde med skolens samlede personalegruppe.

Mission:

Vi udvikler hele mennesker - med vilje.

Vision:

"Låsby skole er byens skole, hvor alle elever lærer at lære i et inspirerende læringsmiljø samt trygt og forpligtigende fællesskab".

Ferie, ferie, ferie...

Sommerferie

Sommeren har ladet vente på sig i år, men nu er den her og Låsby Skole er næsten tom for elever.

Alle ansatte ønsker elever og forældre en god sommer.

Vi glæder os til at se jer tilbage efter sommerferien, fulde af nye oplevelser, udhvilede og klare til at tage imod alle de ting, jeres lærere har forberedt til jer i det nye skoleår.

God sommer!

Personalet på Låsby skole

Åben dans

Nyhed billede
Afdeling A havde besøg af dansegruppen "Åben dans", der viste forestilling "Arme, ben og det midtimellem" om ekspressiv dans. Efter forestillingen blev børnene ledt gennem forskellige øvelser med masser af bevægelse og afslutningsvis var der en mundtlig evaluering af de forløbet. Afdelingen var delt i to, så mens en halvdel var sammen med "Åben dans", lavde den anden halvdel Justdance og massage.

Find skolen