Mission og vision for Låsby skole

Gennem det sidste skoleår har skolebestyrelsen arbejdet på en mission og vision for Låsby skole. I løbet af dette skoleår skal vi arbejde med at gøre visionen til virkelighed i samarbejde med skolens samlede personalegruppe.

Mission:

Vi udvikler hele mennesker - med vilje.

Vision:

"Låsby skole er byens skole, hvor alle elever lærer at lære i et inspirerende læringsmiljø samt trygt og forpligtigende fællesskab".

Velkommen tilbage

Kære elever og forældre på Låsby skole

Vi vil gerne fra skolens side sige velkommen tilbage fra sommerferie til alle elever og forældre. Vi glæder os til første skoledag på mandag d. 14. August, hvor vi også skal tage imod 35 nye 0. Klasseselever. Vi ser også frem til at vise jer alt det nye, der er sket på skolen i løbet af sommerferien og byde velkommen til nyt personale.

Personalet på Låsby Skole

Låsby skole er blevet MOT-skole

Nyhed billede
Skolerne i Skanderborg Kommune styrker i de kommende år vores fokus på elevernes trivsel. Det gør vi, bl.a. fordi ved ved, at god trivsel er en forudsætning for læring.

I udskolingen har vi valgt at styrke arbejdet med trivsel i samarbejde med den danske afdeling af MOT. MOT-Danmark har udviklet et tre-årigt forløb, hvor hver klasse 12 gange i løbet af 7., 8. og 9. klasse, vil få besøg af en MOT-coach. MOT tager udgangspunkt i tre overordnede værdier:

1. Mod til at leve
2. Mod til at vise omsorg
3. Mod til at sige nej

Låsby skole har uddannet to MOT-coaches, der skal arbejde med både E og almen klasser i udskolingen. I kan læse mere om MOTs værdier, filosofien bag og MOT-Danmark på www.motdanmark.dk eller klikke på linket herunder.

Find skolen