Mission og vision for Låsby skole

Gennem det sidste skoleår har skolebestyrelsen arbejdet på en mission og vision for Låsby skole. I løbet af dette skoleår skal vi arbejde med at gøre visionen til virkelighed i samarbejde med skolens samlede personalegruppe.

Mission:

Vi udvikler hele mennesker - med vilje.

Vision:

"Låsby skole er byens skole, hvor alle elever lærer at lære i et inspirerende læringsmiljø samt trygt og forpligtigende fællesskab".

Arbejdsdag 2017

Tak til alle forældre og elever, der deltog i arbejdsdagen!

Den første - i en forhåbentlig lang række - arbejdsdage på Låsby Skole blev afholdt i fredags. Forældre og elever fik beskåret buske og træer omkring indskolingens skolegård, samt malet skure og legehuse. Vi glæder os over resultatet, og glæder os over, at I vil tage medejerskab over vores alle sammens skole.

Personalet

Låsby skole er blevet MOT-skole

Nyhed billede
Skolerne i Skanderborg Kommune styrker i de kommende år vores fokus på elevernes trivsel. Det gør vi, bl.a. fordi ved ved, at god trivsel er en forudsætning for læring.

I udskolingen har vi valgt at styrke arbejdet med trivsel i samarbejde med den danske afdeling af MOT. MOT-Danmark har udviklet et tre-årigt forløb, hvor hver klasse 12 gange i løbet af 7., 8. og 9. klasse, vil få besøg af en MOT-coach. MOT tager udgangspunkt i tre overordnede værdier:

1. Mod til at leve
2. Mod til at vise omsorg
3. Mod til at sige nej

Låsby skole har uddannet to MOT-coaches, der skal arbejde med både E og almen klasser i udskolingen. I kan læse mere om MOTs værdier, filosofien bag og MOT-Danmark på www.motdanmark.dk eller klikke på linket herunder.

Find skolen